El nomenclàtor de Berga continua generant notícies a la ciutat. El grup de CiU i PSC ha instat el govern de la ciutat a resoldre el cas del carrer de Berga que des de mitjan mes de maig té dues plaques de noms que hi conviuen. Una és la del nom que ja tenia oficialment, de carrer de Mossèn Huch, i l'altra, la que hi va posar el Centre d'Estudis Josep Ester i Borràs el 21 de maig, amb el nom de Marcel·lí Massana, que reivindica la figura del "guerriller llibertari berguedà". La placa esmentada està posada molt a prop de la casa de naixement de Massana.

El regidor Ramon Minoves (CDC) creu que "aquesta situació s'ha de resoldre per no generar confusions i també un malentès que qualsevol ciutadà es pensi que pot canviar els noms dels carrers" de la manera que li plagui. Per això ha demanat al govern de la CUP "una actuació en el sentit de restablir la normalitat de la senyalització els carrers".

La regidora del PSC Rosalia Monroy també ha demanat al govern que actuï en aquest cas aplicant l'ordenança de convivència de la ciutat. "O és que tothom pot canviar" en aquest cas el nom d'un carrer unilateralment?, s'ha preguntat.

Per la seva banda, l'alcaldessa, Montse Venturós, ha explicat que el govern està estudiant com articular la participació ciutadana sobre propostes existents com les del Centre Josep Ester Borràs o la de dedicar un carrer al creador de la Patum infantil, Joan Rafart. El govern ha estat veient com s'ha fet en altres municipis. L'executiu té la intenció que el debat del nomenclàtor no es faci només a escala institucional, sinó que els ciutadans hi puguin dir la seva. Amb tot, no hi ha cap calendari per fer-ho.