Ecoviure se celebrarà els dies 21, 22 i 23 d'octubre

La fira manresana vol donar protagonisme al sector dels vehicles elèctrics i al tèxtil sostenible

03.09.2016 | 00:00

La propera edició de la fira manresana Ecoviure, dedicada al medi ambient, l'ecologia i la sostenibilitat, tindrà lloc els dies 21, 22 i 23 d'octubre al Palau Firal de Manresa. Segons fonts dels organitzadors, "en aquests moments s'estan acabant de concretar tant els expositors que hi seran presents com les activitats paral·leles que es programaran durant els tres dies de fira". El que sí que avancen els promotors és que "alguns dels sectors que van despertar un fort interès del públic en l'edició passada, com els vehicles elèctrics o el tèxtil sostenible, hi tornaran a tenir una presència destacada". Així, l'organització pretén donar un pes específic més important als vehicles elèctrics amb l'objectiu "d'apropar aquesta realitat i tot allò que fa referència a solucions de mobilitat sostenible al conjunt de la ciutadania".
La fira Ecoviure combina una part més divulgativa, amb xerrades, tallers i conferències obertes al públic en general, amb un vessant plenament professional i de negoci, que ha crescut en paral·lel a l'evolució del sector mediambiental, cada vegada més present en tots els àmbits de la societat, segons recorden els organitzadors del certamen. En l'apartat tècnic destaca la celebració del Fòrum de l'Energia, en el qual professionals d'aquest àmbit intercanvien experiències i coneixements a l'entorn de les energies renovables i l'eficiència energètica.
La darrera edició de la fira Ecoviure va atraure prop de 12.000 visitants al Palau Firal de la capital del Bages, una xifra lleugerament superior a la de l'any anterior. L'organització destaca, de l'edició passada, "l'alta participació que es va registrar en les diferents activitats paral·leles, un fet molt ben valorat pels expositors".

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook

Economia

Els microcrèdits del Consell del Bages mobilitzaran una inversió de 714.000 euros

Un total de 12 projectes empresarials del Bages rebran 211.474 euros en forma de microcrèdits a...

Manresa acollirà el congrés d´International Consulting Group organitzat per Feliu N&I

La consultoria Feliu N&I organitzarà a Manresa, els dies 27, 28 i 29 d'octubre, el congrés anual...

Martorell fabricarà el Seat Arona, que es llançarà el 2017

La marca presenta el projecte d'un nou SUV, el germà petit de l'Ateca, que es desenvoluparà...

Les targetes ´black´ treien molt fum

Bankia aporta al judici correus que confirmen el dispendi dels 65 usuaris de les targetes opaques...

Enllaços recomanats: Premis cinema