El premi jovEmprèn de Sant Vicenç de Castellet ha tingut enguany un total de 67 projectes participants de 214 alumnes d'escoles del municipi. L'entrega de premis es va fer ahir al migdia a l'auditori de l'Espai Ateneu.

Hi han participat alumnes d'ESO, batxillerat i de Cicles Formatius de l'institut Castellet, l'escola FEDAC i l'escola Montserrat. Durant els darrers mesos els estudiants han treballat a partir de projectes d'emprenedoria a classe i s'ha avaluat un total de 67 idees d'empresa.

El premi al projecte més ben treballat ha estat per als alumnes del Cicle Formatiu de Grau Superior de l'escola Montserrat Filit, mentre que el projecte més innovador ha estat per als alumnes d'ESO de l'escola FEDAC Culleres.

El premi al projecte més responsable socialment ha estat per als estudiants de batxillerat de l'institut Castellet per la proposta COCO (Combatent la contaminació). La resta de premis han estat els següents: accèssit a la millor idea empresarial ESO: Study is funny (Institut Castellet); premi a la millor idea empresarial ESO: Future assesment; accèssit al millor projecte de Cicle Formatiu Grau Mitjà: escola Montserrat, Ribon; premi al millor projecte de Cicle Formatiu Grau Mitjà: escola Mont-serrat Little Babies; accèssit al millor projecte de batxille-rat/Cicle Formatiu Grau Superior; escola Montserrat, Sifar Moda, i premi al millor projecte de batxillerat: institut Castellet, Sunrise.