Després de dues setmanes recorrent el país fent campanya electoral, els quatre principals candidats a la Presidència del Govern a les eleccions d'aquest proper diumenge, Mariano Rajoy, Pedro Sánchez, Pablo Iglesias i Albert Rivera han escollit Madrid i també la ciutat de Sevilla per fer el tancament a la campanya electoral..

Avui al matí, el president del Govern en funcions, Mariano Rajoy, assistirà l'habitual reunió dels divendres del Consell de Ministres al Palau de la Moncloa, després viatjarà a les ciutats de Terol i València ia última hora de la tarda participarà en el míting de tancament de campanya del Partit Popular a la cèntrica plaça de Colón de Madrid.

També a la capital d'Espanya tancaran la campanya el 'número u de Units Podem, Pablo Iglesias, i el líder de Ciutadans, Albert Rivera, amb sengles mítings en espais oberts. Iglesias participarà en dos actes. Un a la Universitat Complutense de Madrid, al campus on va ser professor, i a les 7 serà al parc de Madrid Río on tancarà la companya.

Rivera començarà el dia San Sebastián de los Reyes, on es trobarà amb militants en una vela del partit a la plaça de l'Ajuntament i tancarà la campanya a la tarda en un acte a la plaça de l'Òpera de Madrid.

Només el socialista Pedro Sánchez viatjarà a Andalusia, tradicional feu del PSOE, per posar punt i final a la campanya amb un acte electoral a Sevilla al costat de la presidenta de la Junta, Susana Díaz.