L'alcalde de La Seu d'Urgell, Albert Batalla, va signar ahir un conveni de col·laboració amb president de la Volta a Catalunya, Rubèn Peris, per organitzar la tercera etapa de la propera edició de la prova, que tindrà lloc el dia 24 de març. A l'acte també hi van assistir la delegada territorial de la Secretaria General de l'Esport, Núria Ramon, i el regidor de turisme de l'ajuntament, Miquel Caminal.

La propera edició de la Volta es disputarà del 22 al 28 de març. El dimecres 24, el gran grup arribarà a La Seu, amb una etapa de 170 quilòmetres, procedent de La Vall d'en Bas i Sant Esteve d'en Bas, tot passant per l'estació de La Molina. L'arribada del pilot està prevista per les cinc de la tarda.

L'alcalde de la Seu, Albert Batalla, va agrair la participació de la Secretaria General de l'Esport i de la Diputació de Lleida per poder dur a terme l'organització de l'arribada d'aquesta etapa de la 90a edició de la Volta. Batalla va manifestar que aquest esdeveniment esportiu de primer ordre "representa una triple satisfacció per la ciutat. Primer, pel fet d'acollir-la. Segon, perquè la Volta comporta un gran concentració mediàtica, i una vegada més, la Seu d'Urgell serà notícia en molts mitjans de comunicació internacionals. I tercera satisfacció, perquè la caravana ciclista de la Volta generarà una ocupació hotelera d'unes 700 places en temporada baixa".