El Sant Esteve va encaixar una estreta derrota davant un dels equips de la part més enfilada de la taula, després que la força i l'experiència de la Roca s'imposés en els instants decisius al coratge dels sesrovirencs. Tot i que el Sant Esteve va prendre la iniciativa, no va saber mantenir la intensitat en defensa i van arribar al descans amb el marcador advers (16-19). A la represa, La Roca va dominar el ritme, comandada pels exjugadors Asobal Juan López, Albert Itchart i Javi Alonso i ben organitzada pel central Roger Estapé. Però uns lluitadors sesrovirencs, amb Bernat Tous i Marc Folch molt encertats de cara a porteria, van capgirar el marcador en el minut 55 (29 a 28 gols). Després d'un frec a frec molt aferrissat, el marcador reflectia un empat a 31 quan faltaven dos minuts. En un desenllaç a cara o creu, el Sant Esteve va caure en els nervis i la precipitació i, en canvi, la Roca, no va dubtar en el moment de sentenciar.