El Club Excursionista Callús va ser l'organitzador del cinquè Cros de Callús, amb una participació de 130 atletes i un recorregut total de 10 km. La victòria, en la categoria absoluta masculina, l'aconseguia Ottmane Benamar (Stadion), i en la femenina va ser Yolanda García (CE Callús), qui s'imposava.

També es van a dur a terme les proves infantils, la de 200 metres amb 26 participants de a 3 a 7 anys, i la de 800 (per a 8-14 anys) amb la presència de 31 petits atletes.

La cursa dels 10 km va tenir un traçat molt variat pels voltants del poble i va tenir molta lluita amb el triomf d'Ottmane Benamar amb un temps final de 35'55'', seguit del santvicentí Roger Campoy (36.40) i de Víctor Estepa (CE Callús), que va aconseguir un crono de 37.56. El primer en veterans era Ramon Noguera, vuitè a la general amb un temps de 40.35.

Pel que fa a la classificació de les fèmines, la primera que va creuar la meta va ser Yolanda García amb un crono final de 49.47, la qual va treure força avantatge a la segona en arribar, Rosa Maria Piñero que feia 53.50. La tercera classificada era Sandra Corquera que assolia un temps de 56.23. També eren les dues primeres, Piñero i Corquera, en la classificació femenina pel que fa a les veteranes.