L'equip Tomàs Bellès-1, format per David Puig i Albert Juvert, va ser el vencedor de les 3 Hores de resistència de Sant Fruitós de Bages, segon memorial José Antonio Casín, que va reunir ahir 25 equips. Tot i que va ploure durant bona part del dia, en el moment de disputar-se la prova, a partir de les 5 de la tarda, es van obrir clarianes i la pluja va donar una treva als participants. Les 3 Hores es van celebrar amb èxit, amb un ambient esportiu agradable i una bona afluència de públic.

David Puig i Albert Juvert van firmar el triomf per un avantatge de dos segons respecte els seus companys de club, el Tomàs Bellès-3, integrat per Hidalgo, Valls i Ruiz, després de donar 19 voltes al circuit, que es trobava força humit per la pluja, a la zona del Bosquet. El tercer equip classificat va ser el BTT Triatló Lluçanès, format per Madrona, Font i Martínez, que van quedar a una volta dels primers classificats. Quart va ser l'equip Selènika-PCN Navarcles-4, amb David Muñoz, Andreu Cánovas i el fruitosenc David Checa.

En categoria júnior, fins a 18 anys, el primer lloc, se'l va adjudicar l'equip de Ferbikes, format per Jordi Rovira, Josep Vila i David Rossich. En veterans, de més de 40 anys, es va imposar l'equip del Mythic Cofee, els components del qual són Josep Maria Pradas, Carlos Fernández i Manel Moyano. El primer equip local va ser l'Arpa Bike, format per Genís Fornieles i Antonio Guerrero.

La segona edició del memorial Casín continuarà avui amb una pedalada popular, que tindrà dos recorreguts, un de llarg, de 32 quilòmetres, i un de curt, de 8.