El triatleta del CN Igualada-Best-Faro BH Albert Torres va aconseguir la segona posició en la prova de muntanya que es va fer a Sant Pere Pescador i que arribava a la tercera edició. Torres va completar el trajecte, de 800 metres nedant, 15 quilòmetres en bicicleta de muntanya i 6 més de cursa, també per camins, en 1 hora, 7 minuts i 58 segons, poc més d'un minut darrere del primer classificat. El triomf va correspondre a Cisco Juárez, que va vèncer amb un temps d'1.06.53.

De menys a més

La cursa que va fer Torres va ser en negatiu, és a dir, de menys a més rendiment. Es preveia molta disputa al riu Fluvià, molt calmat però estret, i a la sortida un dels altres integrants de l'expedició igualadina, Oriol Marimon, es va situar setè. Torres, en canvi, tenia més problemes per mantenir el ritme i es va situar divuitè, a dos minuts del primer nedador.

Tots dos corredors van sortir junts de la zona de boxes i Albert Torres, en un itinerari exclusivament pla, va haver d'esforçar-se molt per recuperar posicions. Tot i això, va avançar disset participants i va arribar al cap de la prova. En el segon canvi, Torres va situar-se deu segons darrere del liderat. Marimon també havia millorat després d'una mala primera transició i el tercer igualadí, Toni Onorato, va remuntar després del tram de ciclisme. Al final, Torres no va poder superar Juárez, però va matenir amb facilitat el segon lloc. Marimon va acabar onzè, amb un temps d'1.13.50 i va ser primer de categoria elit i Toni Onorato, 32è, amb 1.19.30, i va ser el primer de veterans.