El Reial Madrid no va trobar rival en La Bruixa d'Or i en un altre festival anotador, triple d'esquena de Felipe Reyes inclòs , va aconseguir la seva cinquena victòria en Lliga amb un marcador de 111-63.

Menys de tres minuts va trigar el Reial Madrid a mostrar-li a La Bruixa d'Or l'autopista per la que pensava portar el marcador del partit ( 10-2 ) .

Els de Manresa van intentar fer el seu joc , no deixar-se intimidar per l'exuberància de les cistelles madridistes , però el contraatac local i , tan important o més, la gran defensa dels jugadors de Pablo Laso els van deixar gairebé sense opcions .

L'única solució va ser el llançament de triple i gràcies a això , 4 de 10 amb Waters com a jugador més inspirat , el primer període va ser més extens, 25-16 .

El segon quart es va convertir en sinònim de màgia , la que exerceix Sergio Rodríguez , ' Chacho ' , quan salta al parquet . El Madrid va seguir jugant al contraatac , i fallant moltes jugades per una mica de precipitació , però també anotant-ne altres de fulgurants .

La diferència es va anar ampliant ( 42-24 , min.16 ) i en les quatre últimes dècimes de segon es va produir una de les jugades més celebrades per la grada i que diuen molt de la fam de l'equip . Tot i anar guanyant per 51-28 , Slaughter - cada vegada millor defensor - va fer una passada de beisbol , traient de fons , a Felipe Reyes que va rebre d'esquena i va llançar d'aquesta manera al cèrcol amb les dues mans .

La pilota va entrar i els àrbitres després de consultar el vídeo la van donar per vàlida. Amb un marcador de 54-28, els dos equips van marxar als vestidors .

Els trenta punts de diferència no van trigar a arribar , tot just minut i mig després de la represa ( 61-31 ) . I els trenta-cinc ( 66-31 ) un minut després.

Defensa , recuperació de la pilota , contraatac i cistella del Reial Madrid va ser la jugada més repetida , amb Mirotic ( 28 punts en menys de 20 minuts ) com a anotador més destacat del 88-47 al final del tercer quart .

Llull, Rudy , Carroll , Mejri , tots es van anar sumant al carro de l'excel · lència . Carroll anotant amb un mat els 101 punts del seu equip . Al final , 111-63 . Un altre festival madridista .