Amb l'arribada de Douglas Pereira, el Barça dóna per tancada la plantilla per a la temporada 2014-2015. El lateral brasiler, el fitxatge del qual es va anunciar dimarts a la nit, arriba al club blaugrana per reforçar el carril dret i suposa el setè reforç de la temporada.

Aquest és el setè fitxatge després de Ter Stegen, Bravo, Rakitic, Vermaelen, Luis Suárez i Mathieu. El llarg debat del lateral dret finalment va quedar tancat dimarts a la nit, moment en què el director general blaugrana, Antoni Rossich, el director de futbol, Raül Sanllehí, i el representant del Barça a Brasil, André Cury, van tancar el traspàs de Douglas amb el Sao Paulo. Ni arribarà Cuadrado, ni es vendrà Dani Alves, ni Montoya serà cedit; Luis Enrique disposarà de tres laterals drets per a aquesta propera temporada.

Un carril sobrecarregat

Douglas, que ha firmat per als pròxims cinc cursos, es perfila com un jugador amb característiques molt similars a les de Dani Alves: bon carriler, ràpid en el tall i molta potència. D'aquesta manera Luis Enrique s'assegura un relleu per a una futura marxa d'Alves mentre que Montoya, de tall més defensiu, podria tenir minuts en els partits en què l'asturià prioritzi l'ordre en defensa. El jove brasiler, que ha costat al Barça quatre milions d'euros més 1,5 en variables, arribarà demà a primera hora del matí i a les 18 hores de la tarda serà presentat com a nou jugador blaugrana.