La corredora manresana Laia Díez es va proclamar dissabte campiona de la Copa Catalana de curses d'ultraresistència. Díez va imposar-se a l'Ultra Trail dels Comptes d'Erill a la Vall de Boí, que li va servir per ser la primera de la classificació general de la Copa Catalana, una competició que consta de cinc proves amb distàncies d'entre 80 i 100 km, amb desnivells acumulats entre 5.500 i 8.000 metres. A la primera cursa, a la Costa Daurada, va ser segona classificada i posteriorment va guanyar a l'Emmona (la més dura i mediàtica), a la Núria-Queralt i en la de dissabte a la Vall de Boí, en la qual en tenia prou amb ser segona per ser la campiona (no va participar a la cursa del Cadí).

Laia Díez, de 36 anys, fa poc temps que es dedica a la ultraresistència. Les ganes de superar-se i la millora dels entrenaments l'han fet decidir enguany a participar en la Copa Catalana de l'especialitat, on ha aconseguit uns grans resultats. Va jugar a bàsquet i ara és entrenadora personal després d'estudiar Ciències de l'Activitat Física. Té com a espònsors Vèrtic, Compressport i des de fa un més Haglöfs.