El Gironella va aconseguir ahir el que fa algunes setmanes semblava una utopia, salvar la categoria, a manca d'una jornada per acabar la lliga. Es van donar tots els condicionants per fer-ho possible i és que a part de la victòria gironellenca, Viaxes Amarelle i Estanda Ordizia, els dos equips amb qui es jugava la plaça de descens, van ensopegar. L'Amarelle va perdre 2-3 a la seva pista contra l'Ourense mentre que l'Ordizia també va fer el mateix a Burela (3-0).

Potser massa atenallades per la importància del partit, les de Gironella van saltar a la pista de l'històric pavelló de La Casilla molt nervioses i no massa concentrades. El Bilbo, que ja fa jornades que va perdre la categoria, va sortir a per totes fent-se amb la possessió de la pilota però no va mostrar encert davant d'una Noe Guerrero que va fer un partidàs.

L'equip, però, va saber aprofitar una de les poques ocasions de gol que va tenir a la primera meitat per marcar el 0-1. Semblava que la situació estava sota control però això no va ser així. Tot just començar la segona meitat Gómez establia l'empat a un. Les locals van prémer l'accelerador però no van estar encertades. El Gironella va saber aprofitar la seva ocasió per marcar l'1-2 gràcies altre cop a Burgaya. A partir de llavors el Bilbo va jugar amb portera jugadora i Clàudia Pons va sentenciar al final. El Gironella clourà la temporada rebent el Rioja.