La segona prova del Campionat del Món de biketrial que es diputa a Òdena va consolidar, ahir, el lideratge dels guanyadors de la cursa inaugural de dissabte.

Ahir van competir els pilots del grup A que inclou els elit 20, elit 26, júnior, elit femení, sènior 20 i sènior 26. Aquesta segona prova de les categories absolutes es va disputar sobre un circuit tècnicament molt exigent on es repetien zones de la copa del món del 2014, com l'emblemàtica pedra punxeguda de guix a tocar de la Torre d'Òdena. El cansament i les altes temperatures van fet esprémer al màxim els participants, que van demostrar de nou la seva habilitat sobre la bicicleta en un circuit completament diferent de la primera prova. En la categoria reina, l'elit 20, Abel Mustieles va repetir victòria amb tan sols 9 punts de penalització, per davant de Raúl Gutiérrez i del txec Vaclav Kolar, que s'han intercanviat les posicions de la primera cita i queden ja a 18 punts de Mustieles. En elit 26 Rafael Tibau va tornar a mostrar-se clarament superior i el van acompanyar al podi el català Àngel Batlle i l'austríac Stefan Eberharter. En elit femení la victòria va tornar a ser per l'australiana Janine Jungfels i la segona posició per Alba Hidalgo. En júniors, el català Domènec Lladó va dominar la prova penalitzant només 6 peus i avantatjant Sebastián Ruiz en 2 peus. El podi el va completar el letó Arvis Dermaks amb 12.

Avui, com diumenge, tornarà a ser el torn dels pilots més joves.