Els joves del CT Precisió sumen tres medalles a la Copa Princesa d'Astúries

Van ser segons amb carrabina d'aire comprimit Eva Cuevas entre les juvenils, Oriol Martínez entre els cadets i Esther Abizanda entre les infantils

01.08.2015 | 00:00
Grup de participants del Club Tir Precisió Manresa a la Copa Princesa d´Astúries amb carrabina d´aire comprimit

Una destacada representació de joves tiradors del Club Tir Precisió va prendre part en la Copa Princesa d'Astúries celebrada al Club Principat de Tir Olímpic d'Oviedo en la modalitat de carrabina d'aire comprimit.
Pel que fa als resultats, el balanç va ser prou bo, amb tres medalles aconseguides i dos diplomes en les diferents categories. Els metalls van anar a càrrec d'Eva Cuevas, segona classificada entre les juvenils, amb una puntuació de 385,5; la primera classificada va ser la també catalana Sònia Romero amb 400,2 punts. Entre els cadets, Oriol Martínez també va ser segon amb 395,5 punts, molt proper als 397,2 del campió, Francisco Balanza López-Davalillo. La tercera medalla va anar a càrrec d'Esther Abizanda, segona amb 391,8 punts; el primer lloc el va ocupar Clàudia Carmona amb 401,6 punts. Quant als dos diplomes, els van aconseguir Pau Nacenta, cinquè entre els juvenils amb 586, 2 punts, en una classificació que va encapçalar l'asturià Mariano Díaz, amb 609,6 punts. També va ser cinquena la cadet Iris Martínez amb una puntuació de 383,1 punts; en cadet femení la primera plaça va ser per a Carolina Recio, de Madrid, amb 404,6 punts.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook

Buscador de deportes

Enllaços recomanats: Premis cinema