El fruitosenc Guillem Muñoz es va imposar en la cursa més dura de la Purito Andorra, la primera edició de la marxa cicloturista que es va celebrar en homenatge al ciclista Joaquim Purito Rodríguez, que també va participar en la prova. La marxa, en la qual van participar més de 1.100 corredors, es va dividir en tres curses: una de 145 quilòmetres, l'altra de 80 i una de mini. En la més llarga el triomf va ser per a Muñoz, que va arribar a la meta situada als Cortals d'Encamp després de sis hores. El fruitosenc va explicar al final de la cursa, a El Periódico d'Andorra, que era la marxa cicloturista més dura en què havia participat i que coneix el Purito "des de petit en categories inferiors, però ell va progressar molt i ara és molt amunt". En la prova dels 80 km, el vencedor va ser Joan Rente. Muñoz no va ser l'únic fruitosenc que va participar en la prova, ja que va estar acompanyat de David i Carles Checa.