Cinc gols marcats pel davanter manresà Noah en trenta minuts de joc va ser la clau per entendre la victòria del CE Manresa contra un Olímpic Can Fatjó que juga a la Segona Catalana. Els manresans van començar el partit molt endollats i al minut 7 una falta lateral rebutjada pel porter visitant va ser aprofitada a boca de gol per Noah gairebé sense oposició. Tres minuts després el davanter va fer gala de la seva potència física per establir el 2-0 en rebre una bona passada de Ricky. En gairebé deu minuts el Manresa havia deixat el partit vist per sentència.

Noah no només és un jugador ràpid i potent sinó que també remata bé de cap com va quedar palès en la jugada del 3-0, al minut 15, quan va rematar una falta servida per Ricky que entre el porter Alfonso i el travesser van acabar convertint en el 3-0.

El davanter manresà no tenia aturador i la seva exhibició va continuar al minut 35 quan va resoldre molt bé un ma a ma amb el porter Alfonso per marcar amb tota tranquil·litat. La superioritat manresana era manifesta contra un rival que en noranta minuts només van crear dues accions de perill al final del partit ben resoltes per Dani Baquero.