Al portuguès José Mourinho se li comencen a complicar les coses en el seu retorn a Stamford Brigde i és que pocs podien esperar que després de quatre partits l'equip només tingués quatre punts sobretot tenint en compte que el calendari es preveia bastant assequible exceptuant la visita al camp d'un City que la el té a vuit punts. Un empat contra el Swansea i una victòria apurada al camp del West Brom són els quatre punts que té l'equip londinenc.

L'equip blue va sortir ben escaldat de la seva visita al camp del Manchester City (3-0) ara fa dues setmanes i ahir va perdre contra tot pronòstic però de manera merescuda davant del Crystal Palace en el duel londinenc de la jornada per 1-2. Els locals van tenir molta possessió de pilota però amb poca claredat ofensiva mentre que el seu rival creava molt perill jugant al contracop. Un xut de Cesc rebutjat per McArtur va ser l'única ocasió local al primer temps mentre que Courtois va haver de fer dues bones aturades a rematades de Sako i de Cabaye, aquesta darrera a boca de gol.

A la segona meitat les tornes es van mantenir igual fins que al minut 65 el perillós Sako marcava el 0-1. Saltava la gran sorpresa i a partir de llavors els de Mou van començar a pressionar. Al minut 79 el colombià Falcao empatava però només dos minuts després Ward marcava l'1-2 definitiu. L'equip que es manté intractable és el City de Pellegrino (12 punts en quatre partits) i es referma al liderat, més tenint en compte la clara derrota del Liverpool contra el West Ham (0-3). Els citizens van tenir un matx còmode contra el Watford a qui van guanyar per 2-0. Els gols dels locals els van marcar Sterling i Fernandinho a l'inici de la segona meitat. Qui sembla que poc a poc comença a agafar el to és l'Arsenal que ahir va derrotar al Newcastle per 0-1 amb un gol el pròpia porta del central argentí Coloccini al minut 52.