Un dels equips que estrena categoria, el Barceloneta, serà el primer rival del Manresa FS a la lliga. Aquest dissabte (18.15 h) al pavelló del Pujolet, els manresans s'enfronten a un equip que s'ha reforçat per competir amb jugador del Cover Premià com Marquitos i Jona, a més a més de la plantilla potent de què ja disposava. L'equip és entrenat per Fran Serrano (exjugador del Barça, entre altres clubs de Primera) i té a les seves files l'exjugador del Manresa FS Marc Ventura.

El primer contratemps per als manresans serà la baixa de Gordillo, un dels fitxatges de la present temporada per una sanció federativa, pendent de l'anterior campanya, de dos partits. La resta de jugadors sí que estaran a disposició del tècnic Jordi Rozas.

En aquesta primera jornada de la competició de Segona Divisió B (enguany amb 18 equips), l'Esparreguera debuta a casa i ho farà amb el Riera, una de les revelacions el curs passat (18 h) i el Sala 5 Martorell es desplaçarà a la pista de l'Hospitalet Bellsport (18 h).

La resta d'enfrontaments per avui són: Catgas Santa Coloma B-Pallejà, Castelldefels-Salou, Olimpyc la Floresta-Ripollet, Montcada-Escola Pia, Penya Esplugues-Santa Eulàlia d'Eivissa i Playas Castellón-La Unión.