Un gol de Thomas Müller des del punt de penal va donar la victòria al Bayern de Munic davant l'Augsburg en el darrer sospir, quan semblava que els visitants s'emportarien un punt de l'Allianz Arena. Tot i així l'equip de Pep Guardiola va perdre el liderat en detriment del Borussia Dortmund, que va derrotar l'Hannover per 2-4 i es va situar al capdavant, empatat amb els bavaresos a punts però amb una millor diferència entre els gols a favor i en contra.

El Bayern es va fer amb el control de la pilota des de l'inici i va tenir ocasions, però el partit se li va complicar quan Alexander Esswein va avançar l'Augsburg en el minut 43. La reacció bavaresa va arribar al 78 Robert Lewandowski va igualar el marcador en aprofitar un mal refús del porter. Al minut 90, un dubtós penal sobre Douglas Costa va permetre a Müller deixar els tres punts a casa. Pitjor li van anar les coses al Bayer Leverkusen, rival del Barça en la lliga de Campions, que va ensopegar a casa davant el Darmstadt (0-1) i ja està a sis punts dels dos primers classificats quan només s'han disputat quatre jornades de la Bundesliga.