No sense patiments, el Manresa va sumar tres punts més (ja en són 6) en superar per la mínima un Lloret que, sobretot a la segona part, va tenir contra les cordes els manresans força estona.

El partit va tenir una bona arrancada del Manresa, amb un joc vistós i ràpid, malgrat el bon ordre defensiu dels costaners. Al minut 10, Noah va tenir una de les millors ocasions i, després de guanyar la posició al seu defensor, va fer una vaselina impecable, però amb una gran resposta del porter visitant Prado, que va enviar a córner amb una gran estirada. Al minut 37, una bona combinació entre Ribera i Sergi Soler va acabar amb un xut alt d'aquest segon.

Tot i que cada cop les forces es van anar igualant, al minut 42, el Manresa va fer l'1 a 0. Va ser una falta lateral que Riki va treure de forma molt ràpida i que va agafar despistats els defensors del Lloret. Ribera ho va aprofitar per batre amb un xut encreuat Prado.

El segon temps va ser molt diferent. El Manresa va sortir a veure-les venir i el Lloret va pressionar de valent per intentar empatar. Al minut 50, Roman va salvar l'1 a 1 aturant un remat de cap a boca de canó de Xavi Aparicio dins de l'àrea petita després d'un llançament de cantonada.

El conjunt visitant portava clarament la iniciativa i el Manresa intentava contraatacar, però sense gaire encert. Al minut 65, els jugadors i la banqueta del Lloret van reclamar un possible penal de Moha sobre Narcís. I al 75, Noah ho va provar de lluny però la pilota va sortir massa alta.

En la recta final del partit, les forces es van tornar a igualar i ni els uns ni els altres van disposar de clares ocasions per marcar, tot i que el marcador igualat va mantenir l'emoció fins al xiulet final. Dissabte, el Manresa juga el derbi intercomarcal a Avià.