Uns 500 vehicles i unes 1.500 persones van prendre part en la jornada inaugural de la novena edició de la Land Rover Party, que se celebra a les finca de Les Comes, a Súria. El circuit infantil amb cotxes elèctrics, l'espectacle de trial 4x4 extrem i el circuit a escala van ser una de les novetats amb més èxit del dia.

Els camins de la finca surienca van ser els principals protagonistes d'una jornada durant la qual diversos participants vinguts des d'Anglaterra, Suïssa, França, Itàlia (a més dels del propi territori), equipats amb centenars de vehicles Land Rover van poder circular amb llibertat en els 60 quilòmetres de pistes amb els diferents nivells de dificultat que ofereix la finca bagenca.

A més del circuit infantil, l'exhibició de trial 4x4 i el circuit a escala, hi va haver altres activitats que van emplenar l'agenda de tots els assistents a l'acte, com ara cotxes teledirigits, zona d'aventura, una ruta 4x4 per a visitants, fira comercial, un concert de música en viu, ludoteca o bé algunes conferències.

Avui a partir de les nou del matí es tornaran a obrir les inscripcions a la mateixa finca de Les Comes, on a més a més de totes les activitats els participants i espectadors tindran l'oportunitat de conèixer la nova gamma de vehicles de la marca i gaudir d'una gran trobada de Land Rover clàssics.