L'igualadí Jordi Viladoms va veure ahir com la seva continuïtat al ral·li de Marroc, última prova puntuable per al mundial de raids i preparatòria per al Dakar, es posava en perill per una contingència aliena a l'esport. Un procés víric el va afectar de ple i va provocar que hagués de córrer amb febre la segona jornada, un tirabuixó de 224 quilòmetres amb sortida i arribada a Draa.

Els seus companys de KTM, el britànic Sam Sunderland, el xilè Pablo Quintanilla, que no pertany a l'equip oficial, i l'austríac Matthias Walkner van dominar a pler i el primer es va situar líder, ja que va aprofitar els gairebé nou minuts d'avantatge aconseguits respecte de Joan Barreda. Viladoms va fer prou conservant el novè lloc.

A l'expectativa

Viladoms, que va entrar amb un temps que va ser vint minuts superior al del seu company d'equip, va admetre que "no m'he trobat en condicions òptimes per poder donar el màxim damunt de la moto. He disputat tota l'especial amb dolor estomacal i febre. En acabar, he visitat el metge i ja he iniciat el tractament per intentar fer baixar la febre i recuperar energies per estar millor demà".