La connexió entre Enric Vallès i Gerard Bordas, el dos fitxatges més esperançadors del nou CE Manresa 2015-16 ja comença a donar els seus fruits ja que una bona passada del migcampista de Puig-Reig va ser aprofitada per l'exjugador del Vila-Real amb la total serenor d'aquell que ha jugat a Primera Divisió. El Centre d'Esports va començar amb molta empenta i ja al minut 5 Gerard Bordas va disposar d'una ocasió claríssima de gol amb una rematada de cap al travesser. L'única aproximació dels locals al primer temps va arribar al minut 9 quan una errada del porter Yama va estar a punt de ser aprofitada per Rosell.

A partir de llavors el partit va tenir certa treva, amb anades i constants a totes dues porteries però sense massa control. Ni Farners ni Manresa no podien fer-se amb el control del matx i les ocasions de gol brillaven per la seva absència. Quan ja s'acabava la primera meitat una bona combinació entre Vallès i Bordas va acabar sent decisiva. El davanter manresà va superar amb serenitat la sortida a la desesperada de Bartrina i el va superar amb un xut llunyà.

La segona meitat va ser un atac i gol del conjunt entrenat pel conjunt de Dani Andreu que va disposar de fins a vuit ocasions de gol claríssimes de gol, especialment el protagonista Gerard Bordas, que va tornar a estavellar una rematada al pal i una rematada a plaer que va sortir fora per poc.

L'única ocasió de gol dels locals va arribar al minut 63 quan un servei de falta de Ricky Solà va sortir fora per poc després que l'esfèrica rebotés en la barrera. Al final els manresans, tot i el seu clar domini, van acabar demanant l'hora. Dimarts a les 21h els d'Andreu jugaran els 17 minuts pendents al camp de l'Avià. En el moment de la suspensió el resultat era d'1-0.