El Physic Igualada va obtenir una mínima victòria a Sant Feliu de Llobregat que li permet mantenir-se a tocar dels llocs d'honor de la categoria. El partit va ser molt anivellat i no es va decidir fins als darrers instants. Una de les claus del triomf anoienc va ser la seva gran defensa. El partit començava amb dos equips que tenien força problemes per anotar i encadenaven moltes pilotes perdues i errors en atac. Al segon quart els locals es van trobar més còmodes i van aprofitar els punts dèbils de la defensa local.

Tot i això, els homes de Raül Caballero només perdien per 2 punts al descans (30-28). A la represa els igualadins es van esforçar més i van recuperar moltes pilotes en defensa per allunyar-se en l'electrònic. La defensa visitant va ser clau per entendre el desenllanç. Al final, els visitants van saber mantenir el cap fred i amb un parcial de 12-19 als darrers minuts van acabar obtenint l'important triomf.