SANT JOSEP/CATALANA OCCIDENT

?SANT JOSEP. Ramírez 7, Schilt 4, Rueda 5, Balada 6, Sola 12 -cinc inicial- Boada 5, Ríos 4, Jiménez 11, Garriga 16, Cluells, López, Ricou 1 ?CATALANA OCCIDENT MANRESA. Algué 12, Baltà 19, Clotet 2, Oliva 9, Anglada 5 -cinc inicial- Òrrit 17, Garriga, Canal 15, Soler, Talarn 2 ?ÀRBITRES:Rubí i Boix ?PARCIALS:17-15, 36-33, 45-53, 71-81

El Catalana Occident Manresa cadet es va imposar a la pista d'un rival directe, el Sant Josep de Badalona, en un partit que va tenir dues parts ben diferenciades. En el primer quart hi va haver intercanvi de cistelles, abans que els badalonins agafessin vuit punts de marge (17-9), però els manresans van reaccionar i van acabar els deu minuts inicials només dos punts per sota. En el segon període els locals van dominar davant uns bagencs poc intensos, tot i que no es van poder escapar (36-33 a la mitja part de l'enfrontament).

A la represa el conjunt visitant va fer una passa endavant en defensa i va aconseguir col·lapsar el Sant Josep. D'aquesta manera, els manresans van assolir un avantatge de vuit punts al final del tercer quart (45-53). A l'últim perí0de els bagencs van obtenir una màxima renda de 14 punts, i tot seguit es van dedicar a mantenir-la per endur-se el triomf.