El pilot bagenc Ramon Brucart ha finalitzat en el novè lloc el Campionat d'Espanya de Motocròs, en la categoria MX-1, després de l'última cursa, disputada a Albaida. Brucart va quedar sisè en la primera mànega i novè en la segona, la qual cosa li va donar una setena posició final absoluta amb la seva Yamaha de l'equip Braktec MX Team.

A la prova valenciana, la victòria va correspondre a José Antonio Butrón, amb una KTM, que va compartir podi amb Nil Arcarons (Husqvarna) i amb Francisco Utrilla (Kawasaki) en la suma de les dues curses que es van fer. Brucart, amb les dues classificacions obtingudes, va aconseguir un total de 27 punts que van permetre que n'hagi sumat un total de 140 en el total del campionat.

El guanyador a Albaida, el ja esmentat Butrón, va ser també el campió final amb una diferència sensible respecte de Nil Arcarons de 350 punts contra 281. La tercera posició final va ser per a Utrilla, que va accedir al podi final amb un total de 238 punts davant d'Álvaro Lozano, qui no va poder competir en la prova final. Alonso Sán-chez, amb una Suzuki i 197 punts, va completar el Top-5 d'aquest campionat.