Després de signar dues temporades excepcionals, el serbi Novak Djokovic i el britànic Andy Murray es posaran a prova aquest migdia -a les tres de la tarda- en la final del Masters 1.000 de París, després d'eliminar en les semifinals el suís Stanislas Wawrinka i l'espanyol David Ferrer, respectivament.

Djokovic, el número u del món, disputarà la seva catorzena final del curs, un registre que cap tennista havia assolit abans, i ho farà després de vèncer Wawrinka -que en els quarts de final va derrotar Rafael Nadal- per un resultat de 6-3, 3-6 i 6-0. Després d'imposar-se en el primer parcial, el serbi va veure com el seu rival, que ja l'havia guanyat en la final del Roland Garros d'enguany, elevava el nivell de joc i aconseguia endur-se el segon set. D'aquesta manera, Djokovic va perdre la seva primera mànega des de la final de l'Open dels Estats Units, trencant així una ratxa de 29 sets seguits acabats amb victòria. Tot i això, el número u es va mostrar implacable en el tercer i definitiu parcial i va clavar un 6-0 a Wawrinka.

Per la seva banda, Murray no va donar gaires possibilitats a David Ferrer i el va superar per un marcador final de 6-4 i 6-3. D'aquesta manera, el britànic es va classificar per primer cop per a la final d'aquest torneig, en què fins aquest any mai n'havia superat els quarts de final. El d'aquest migdia serà el trentè cop que s'enfronten ambdós tennistes, i el balanç és molt favorable al jugador serbi, que ha guanyat 20 partits i n'ha perdut 9.