La Llosa Artés va ratificar la bona dinàmica de joc de les darreres setmanes superant amb nota la prova que li suposava la visita de l'exigent Sant Cugat, un dels equips capdavanters de la categoria i que dissabte va demostrar el perquè d'aquesta situació. El partit va començar amb un conjunt vermell molt concentrat anant per feina. Els artesencs van començar amb força, fent una gran labor en defensa i en atac.

La bona defensa provocava que el conjunt local pogués dur a terme ràpides transicions ofensives amb cistelles fàcils. En aquest sentit l'aportació de dos dels puntals de l'equip com són Balaguer i Llort començava a ser determinant. El resultat al final del primer quart era d'un clar 27-15 favorable als bagencs.

Al segon quart les coses es van anivellar una mica tot i que el control del matx continuava sent per als homes de Toni Manyosas. El resultat al descans continuava sent clar a favor dels locals (43-31), però no molt menys el matx estava vist per sentència.

Esperada reacció visitant

Tal com era de preveure s'esperava que el potent Sant Cugat mostrés les seves armes i la reacció va arribar al tercer quart amb un parcial de 13-21 que deixava el partit totalment obert al final d'aquest (56-52). En aquest tercer quart els locals es van esmenar en defensa i van trobar els punts dels seus baluards ofensius com són A. Reyes, que va acabar el partit amb 16 punts i Olabide, que en va fer un total de 24.

S'entrava al tram decisiu amb tot per decidir però és cert que en aquest moment els bagencs van saber mantenir el cap serè i en cap moment van perdre els papers. A cinc minuts del final van fer una petita estrebada agafant un avantatge que els va permetre entrar al darrer minut amb vuit punts de diferència. Al final l'equip va saber mantenir el cap serè.