El Catalana Occident Manresa júnior va obtenir un triomf molt important a la pista del Sant Cugat, un dels rivals directes de cara a evitar la darrera posició del grup i el descens al segon grup de Preferent. En aquest matx va debutar amb els manresans el pivot egipci Ahmed Khalaf, que va anotar vint punts i va fer una gran actuació.

En el primer quart els bagencs van sortir amb força i, tot i fallar nombrosos tirs lliures, van obtenir quatre punts de renda al final del mateix. En el segon quart els visitants van fer un parcial de 0-12, però els locals van retallar fins el 33-40 amb el qual es va arribar a la mitja part de l'enfrontament.

En la segona meitat del matx els manresans van ampliar la diferència i no van tenir gaires problemes per endur-se el triomf davant un Sant Cugat que va intentar capgirar el marcador fins al darrer instant del duel.