PETRO PINTÓ ASFE/CERVERA

?PETRO PINTÓ ASFE. Cunill 6, Ledesma 2, Orive 6, Colldeforn 5, Gener 12 -cinc inicial- Gotsens, Ambròs, Jorba 9, Puigbò, Guix 1, Santesmases 5 ?Cervera. Vergés, Calafell 9, Marsol 4, E. Tella 7, Farrans 5 -cinc inicial- Terribas 5, J. Tella, Alsina, Aldoma 3, Guiral 12, Bellaubí ?ÀRBITRES:Puig i Serra ?PARCIALS:11-8, 22-26, 38-38, 48-47

El Petro Pintó Asfe es va endur un nou triomf, el setè del curs, en vèncer per la mínima a la seva pista davant el Cervera (48-47) en un partit molt físic.

En el primer quart hi va haver molta igualtat entre les dues formacions, i al final del mateix les locals prenien un curt marge (11-8). En el segon període les noies visitants, que van ser molt dures en defensa, van capgirar el marcador i van arribar a la mitja part de l'enfrontament amb un marcador de 22-26.

En la segona meitat les locals van sortir amb força i van aconseguir empatar el duel a 38. En els deu darrers minuts hi va haver un frec a frec constant entre els dos equips, que no es van poder escapar en l'electrònic. Aquest fet va fer que s'arribés a un final a cara o creu que va ser favorable a les bagenques per un sol punt, tot i que les noies del Cervera per tenir dos tirs per endur-se la victòria.