El Bayern de Munic va derrotar l'Ingolstadt per 2-0 i va retrobar el camí de la victòria a la lliga, tot i que li va costar força superar un conjunt que acaba de pujar enguany de categoria. La diferència respecte del Borussia Dortmund és ara de vuit punts, tot i que els homes de Thomas Tuchel encara han de jugar avui el seu partit, contra l'Eintracht de Frankfurt. Els gols de Lewandowski, al minut 20 de la segona part, i de Philipp Lahm, al 30, van decidir el matx.

El tercer classificat de la lliga és el sorprenent Hertha de Berlín, que ahir va apallissar a domicili l'altre acabat de pujar, el Darmstadt, amb gols d'Ibisevic en dues ocasions, Plattenhardt i Kalou. El resultat més cridaner de la jornada, però, va ser la victòria del Leverkusen sobre el Mönchengladbach en el duel d'equips eliminats de la Lliga de Campions. El gran protagonista del partit va ser el mexicà Chicharito Hernández, amb un hat-trick per als locals, que van guanyar per 5-0. Els altres dos els va fer Kiessling. A més, l'Hamburg va empatar amb el Wolfsburg (1-1), Hoffenheim, 1-Hannover, 0 i Werder Bremen, 1-Colònia, 1.