CATALANA OCCIDENT/SANT JOSEP

?CATALANA OCCIDENT MANRESA. Baltà 14, Garriga 2, Gamisans, Oliva 7, Anglada 10 -cinc inicial- Òrrit 27, Clotet 9, Canal 11, Talarn 6, Soler 3, Algué 6 ?sant josep badalona. Ramírez 6, Schilt, Ríos 8, Garriga 11, Canals 6 -cinc inicial- Boada 3, Jiménez 1, Rueda 3, Cruells 9, López 6 ?ÀRBITRES:Gotsens i Ruiz ?pARCIALS:26-17, 56-32, 70-44, 93-53

El Catalana Occident Manresa cadet va tancar la primera fase de Preferent amb una clara pallissa a casa davant el Sant Josep de Badalona, al qual es va imposar per un resultat final de 93-53. Els manresans van dominar clarament des de l'inici i van agafar un avantatge de nou punts al final del primer quart. En el segon període els jugadors bagencs van estar a un bon nivell, tant en l'aspecte ofensiu com en el defensiu. Es va arribar a la mitja part de l'enfrontament amb un marcador de 56-32.

En el tercer parcial els nois visitants van aconseguir igualar el joc i impedir que els locals s'escapessin encara més (70-44 al final del mateix). En els darrers deu minuts els manresans van tornar a agafar el domini i van ampliar la diferència fins el 93-53 definitiu. A partir del gener el CBiUM cadet jugarà la segona fase al grup dels millors i intentarà classificar-se per la final a quatre.