Les seleccions catalanes femenines sub-18 i sub-16 faran front aquest proper cap de setmana a la primera fase dels respectius Campionats d'Espanya autonòmics.

En els dos casos competiran a la població d'Almassora a Castelló dissabte i diumenge al matí. El combinat sub-18 té en la convocatòria la santfruitosenca Paula Fernández (FC Barcelona) i en el sub-16, l'anoienca Anna Bernadí (CF Igualada).

Les jugadores de les dues seleccions estan convocades divendres a les 10 h a la seu de la Federació Catalana de futbol al carrer Sicília, per desplaçar-se al camp del Santboià, on es durà a terme una sessió d'entrenament a partir de les 11 h. Posteriorment l'expedició catalana es traslladarà a Benicàssim, on quedarà allotjada.

Dissabte, al municipal Las Boqueras d'Almassora (Castelló), Catalunya jugarà contra Múrcia, a les 10 h la sub-16 i a les 12 la sub-18; l'endemà, diumenge, al municipal José Manuel Pesudo, igualment d'Almassora, les seleccions catalanes es veuran les cares amb València, a les 10 h la sub-16 i a les 12 h la sub-18.