L'entrenador del Berga, Joan Prat, no podrà asseure's a la banqueta del seu equip en els propers set partits després de la sanció del comitè de competició de la Federació Catalana de Futbol per una actitud lleument violenta envers l'àrbitre del partit Fruitosenc-Berga, Gerard Sanromà Trabal. També arran d'aquest enfrontament del cap de setmana passat, que va acabar amb victòria dels santfruitosencs per 3 a 1, el jugador del Berga Xavier Carreras ha estat sancionat amb dos partits per menyspreu. Amb aquesta derrota, al camp del Fruitosenc, el Berga va perdre la seva condició de líder del grup 7 de Tercera Catalana.

Continuació del Súria-Navàs

El mateix comitè de competició ha determinat que el partit entre el Súria i el Navàs, que es va suspendre per una picabaralla iniciada pels jugadors, amb 3 a 2 en el marcador, ha de continuar des del minut 75 i amb deu homes cada equip. Així mateix, han estat sancionats amb cinc partits el futbolista del Súria Roger Terme i el del Navàs Ferran Serra.