El Physic Igualada tindrà unes festes de Nadal tranquil·les. L'equip afrontava el partit a la pista del Castelldefels amb la necessitat de guanyar després d'haver perdut els tres darrers partits. Tal com mostra el marcador final, el partit va ser de marcat caire defensiu. L'inici igualadí, però, no va ser gens esperançador i, tal com va passar la setmana passada a Lleida, no feia preveure res de bo.

És cert que l'equip trobava bones posicions de llançament, però els errava i això condicionava el joc de l'equip. Els cinc punts anotats durant els primers deu minuts són un reflex d'aquesta situació. El Castelldefels, sense fer res de l'altre món, guanyava per vuit punts de diferència al final del primer quart (13-5). A partir del segon quart la tendència va ser diferent i l'Igualada va fer-se amo del joc. El control del rebot va passar a ser igualadí i això ja era important tenint en compte el poc encert ofensiu que es tenia. Tot i això, al descans el resultat encara afavoria el Castelldefels per 6 punts (35-29).