L'actuació de l'Avinent CA Manresa i del CA Igualada Petromiralles va ser destacada al Cros de Vic. El club manresà va aconseguir dues victòries a càrrec de la júnior Najwa Chauati i de la cadet Bethelhem Manzano; segon lloc del podi de Miquel Riera, en la cursa infantil; Toni Baños va ser cinquè juvenil i Berta Estragués, en la júnior. En la prova sènior, Esther Guerrero va entrar la cinquena.

Els corredors igualadins van aconseguir quatre triomfs. El promesa Lahcen Ait Alibou va ser el guanyador absolut en la modalitat de cros curt (5.050 m); José Morales va ser 6è promesa, categoria en la qual Hassan Annassiri va ser 14è. Entre els júniors, Abdessamad Oukhelfen va entrar 3r, Guillem Carner, 9è i Raúl López, 20è; i dels sèniors, Albert Agut va ser 18è. Un altre triomf va ser a càrrec de Paula Blasco en la cursa juvenil, amb Mar Belenguer, 12a i Èlia Ibarra, 14a.

El tercer triomf del CAI va ser de Carla Bisbal, primera aleví; en la mateixa edat, Andrea Gil, 3a, Martina Zunino, 6a, Neus Garcia, 16a, Maroua Ayyad, 18a, Berta Piqué, 20a i Marina Gabarró, 21a. Laia Alonso va assolir la quarta victòria anoienca en ser primera en benjamins; Ares Giménez va ser 19a.

Anna Torras va aconseguir el 5è lloc cadet, Judit Ibarra, el 10è, Berta López, e 16è i Laia Planas, el 22è. Francina Massagué va ser 5a infantil, Mar Planas, 10a, Judit Navarro, 12a, Laura Giménez, 15a, Cèlia Carles, 28a i Helga Estapé, 33a. Youssef Ayyad va ser 7è benjamí i Jan Rica, 9è. Nil Cabello, 7è aleví, Eloi Macià, 12è i Joel Giménez, 18è. Jan Bisbal va ser 8è infantil, Lluc Roda, 9è, Mohamed Ayyad, 11è, Josep Domènech, 14è, Nicolau Gassó, 20è, Guim Prats, 23è i Toni Padrós, 25è. Gerard Farré, 18è cadet i Marcel Abad, 25è juvenil. I Miguel del Río, segon en open.