No va poder ser. Tot i fer un campionat brillant, amb només una derrota, la de la final, la selecció catalana infantil masculina es va quedar amb la mel als llavis i va cedir davant Madrid per 76 a 60 en el duel definitiu del Campionat d'Espanya celebrat a Huelva. Amb Catalunya hi han participat l'olesà Pol Mulió (FC Barcelona), el manresà Marc Peñarroya (CBiUM) i Bernat Sabrià del Sedis de la Seu d'Urgell.

La final entre Madrid i Catalunya es preveia igualada i així va ser en els dos primers parcials. En el primer quart, el lluminós assenyalava un ajustat 17 a 16 a favor dels madrilenys. Aquesta curta diferència favorable a Madrid es va incrementar fins als cinc punts al descans (39-34).

El domini de Madrid es va incrementar a la represa fins agafar una distància d'onze punts (60-49) al final del tercer període, que deixava les coses molts difícils per al combinat català. I així va ser, en lloc d'aconseguir reduir l'avantatge, aquest va créixer fins als 16 punts finals (76 a 60). Pol Mulió va ser en el cinc inicial, va jugar 14'46'' i va anotar 3 punts gràcies a un triple; Marc Peñarroya va tenir 5'47'' de joc i va convertir un llançament de tres (3 punts en total) i Bernat Sabrià no va anotar en els 4'24'' que va estar a la pista. El màxim encistellador català va ser Joel Juárez amb 17 punts.

Ahir al matí, el combinat català infantil va buscar la plaça de finalista davant de Canàries, i es va imposar per 67 a 51 (34 a 26 al descans). En aquesta semifinal, Pol Mulió va ser també a l'equip titular, va jugar 20'32'', va anotar 6 punts (0/3 en triples, 3/9 en tirs de dos) i va fer 3 assistències. El manresà Marc Peñarroya va estar en pista 5'05'' i no va poder anotar cap punt i Bernat Sabrià només va poder disputar 56'' sense encistellar. En l'altra semifinal, Madrid va desfer-se d'Andalusia per 75 a 59.