Després del parèntesi festiu de Nadal i Cap d'Any torna el joc a les diverses lligues de Preferent. En el cas del CBiUM, l'entitat de base del Bàsquet Manresa, ha aconseguit que tant el seu equip júnior com el cadet es trobin dins del grup dels vuit millors de Catalunya.

L'equip cadet té un matx força atractiu en el seu debut en la segona fase, que serà aquest matí, a les 12, amb el FC Barcelona Lassa al Complex Vell Congost. Els altres sis equips del grup són el Joventut, el Sant Josep de Badalona, el Platges de Mataró, el CB Tarragona, l'UER Pineda i l'Hospitalet.

El júnior del CBiUM va assolir el bitllet pel grup dels bons amb una victòria en l'eliminatòria davant del Lleida. L'equip, que ha incorporat l'egipci Khaled Calaf i va superar en una eliminatòria de classificació el Lleida (57-54), debutarà avui a la pista de l'Hospitalet. L'Olost és un altre dels equips que prenen part en aquesta segona fase, al costat del Barça, el Joventut, el Sant Josep de Badalona, el CB Cornellà i el JAC de Sants barceloní.