L'Igualada Hoquei Club (IHC) i l'Igualada Femení Hoquei Club Patins (IFHCP), les dues entitats que es dediquen a l'hoquei patins a la capital de l'Anoia, han arribat a un acord de col·laboració, que afecta les categories de promoció.

Una entesa que s'ha fet pública amb una nota de premsa que especifica que les jugadores que ho desitgin, de les que juguen en formacions mixtes, bàsicament de categoria benjamí, de l'IHC podran estar vinculades també als equips femenins de l'IFHCP. Així, i aprofitant un permís de la Federació Catalana de patinatge per promocionar l'hoquei patins, aquestes jugadores podran disputar cada cap de setmana les competicions corresponents dels dos clubs durant aquesta temporada 2015/16. Aquest acord concretat ara pot ser prorrogat per a properes campanyes si les dues entitats així ho consideren.

Segons la mateixa nota feta conjuntament, l'entesa vol escenificar el punt de partida de la normalització de les relacions entre l'IHC i l'IFHCP, deixant de banda les diferències que han distanciat aquests dos clubs els dos darrers anys, des de la creació de l'IFHCP.