En un partit amb pocs gols però moltes ocasions, el Manresa FS va sumar tres punts d'or contra la Peña Deportiva Santa Eulàlia, que venia de guanyar quatre partits de forma consecutiva. Una de les notes positives del partit va ser el retorn de Redu després de tres mesos de baixa per lesió, però ni Gordillo ni Josan, que era a la banqueta, no van poder jugar per problemes físics.

Tot i el curt resultat, el partit va ser un anar i venir constant, amb ocasions de gol en totes dues bandes. Tot i que es va arribar al descans amb un resultat parcial d'empat a zero, el nivell de joc ofert pels dos equips estava sent força bo. Al començament de la segona meitat els manresans van marcar l'1-0 en una acció afortunada en què Yuyu va introduir-se la pilota a la seva porteria quan intentava rebutjar-la al segon pal. L'alegria manresana, però, va ser efímera, ja que pocs segons després Uri López va empatar amb un xut llunyà.

Al Manresa li costava déu i ajuda desfer-se de l'ordenada defensa del conjunt eivissenc de Santa Eulàlia des Riu. Els minuts passaven i el resultat no es desnivellava, fins que Gerard, en una acció de murri, va establir el 2-1 amb una rematada al segon pal quan mancaven sis minuts per al final.

A partir de llavors el conjunt visitant va decidir jugar amb porter-jugador, però va topar-se amb una encertada defensa manresana. Dijous vinent a dos quarts de deu de la nit el Manresa FS juga un partit ajornat a la pista del Sala 5 i el proper cap de setmana es desplaçarà a casa de La Unión.