Un final d'infart va decantar la victòria del Physic Igualada contra el Martorell Solvin. El local Roger Riu va situar el 61-60 quan només faltava un segon per acabar el matx i feia embogir els aficionats que van assistir al pavelló de les Comes. El jugador local va saber capturar molt bé un rebot ofensiu després que el Physic fallés un triple i anotés quan gairebé el cronòmetre ja estava a zero. El Martorell ja no va tenir temps per anotar i la victòria va quedar-se a la capital de l'Anoia.

El partit començava amb un ritme de joc molt lent per totes dues bandes i començava a quedar bastant clar que el partit seria de pocs punts. Dos triples gairebé consecutius de l'Igualada al tram final del primer quart mostraven la diferència i veien la possibilitat d'atacar a l'equip de Martorell.

Les errades en les pèrdues de pilota eren constants per part de totes dues bandes i el resultat al final del primer quart mostrava un curt 17-15 a favor dels homes de Raül Caballero i Pep Piqueras. Al segon quart l'equip igualadí es mantenia molt concentrat en atac i dos triples més a l'inici d'aquest guart els feia agafar més distància sobre un Martorell que no va trigar gaire a tornar-se a entonar en atac. S'arribava a la mitja part amb un resultat de 32-27 que deixava el partit totalment obert de cara a la segona meitat. A la represa els anoiencs van seguir mostrant-se sòlids en atac gràcies als triples però els homes de Xavier Garcia també mantenien una bona dinàmica i el partit anava camí de ser un cara o creu. El Martorell anotava amb facilitat i es mostrava sòlid des de la línia dels tirs lliures.

El resultat de 48-43 deixava el partit totalment obert de cara al darrer i definitiu quart. En aquest el Martorell es despertava a temps i aconseguia empatar el partit. Això complicava molt les coses per als locals. S'arribava als darrers segons amb un 59-60 favorable al Martorell, però el rebot ofensiu de Riu i la cistella posterior d'aquest després de l'error en el triple va acabar sent determinant.