El Manresa Rugby Club va aconseguir una victòria històrica al camp del Sant Cugat (16-28). L'equip manresà va signar el seu primer triomf a la Divisió d'Honor Catalana, categoria en la que milita per primera vegada en la present temporada. El partit a domicili es presentava complicat, però els jugadors visitants van fer valer la seva intensitat defensiva per protagonitzar una gran remuntada a la segona meitat.

El Sant Cugat va començar portant el ritme del partit i va posar el marcador a 13-0. Els del Bages no van abaixar els braços i mitjançant la defensa van provocar diversos errors del contrari. Abans del descans, anotaren el primer assaig. A la segona part, es va veure un canvi de tendència important.

El Manresa RC va saltar a la gespa disposat a remuntar el matx, va augmentar el ritme de joc i va aconseguir anotar ràpidament per capgirar el resultat. Gràcies a la insistència, els jugadors manresans van tornar a marcar i marcar distàncies amb el 16-21. La intensitat del partit va augmentar, que va provocar l'expulsió de dos jugadors del Vallès Occidental i un jugador del Manresa. En els últims minuts, els bagencs van aprofitar la superioritat numèrica per tornar a aconseguir un assaig que va sentenciar el matx i va segellar la primera victòria dels bagencs a la categoria. Un triomf històric que els va donar molta confiança per seguir treballant.