El tècnic anoienc Martí Alavedra va rebre un dels reconeixements especials del Comitè Tècnic d'Àrbitres (CTA) a l'edició 2016 de la Nit de l'Arbitratge, que va tenir lloc a l'hotel Hesperia Tower de l'Hospitalet de Llobregat. Alavedra va ser distingit per la seva llarga trajectòria a les banquetes. Els col·legiats Rafel Garcia Casas i Francesc Galán Baró, de la delegació de Manresa, van ser guardonats pels seus 25 anys d'afiliació al CTA.

Així mateix van tenir premi els àrbitres ascendits l'estiu passat. De l'Anoia, Sergi Carrero de Tercera Divisió, Guillem Mensa, assistents de Tercera Divisió, Josep Salinas de Primera Catalana i Abderrahman Bouyadmaren, Joan Ramon Canadell i Xavier Miquel Pallarès de Tercera Catalana, i del Bages, Arnau Joan González, Adrià Navarro i Oriol Parcerisa, de Segona Catalana, i Aleix Rojas i David Rosa, de Tercera Catalana. De futbol sala i de l'Anoia, Roberto Mamolar, de Segona Nacional, Juan A. Duaso, cronometrador de Tercera Nacional i Vanesa Cuenda, assistent de Segona Nacional.

El president del Comitè Tècnic d'Àrbitres, Xavier Moreno Delgado, va reconèixer que "el comitè ha d'evolucionar com la societat i, per això, la importància del paper de la dona dins l'estament arbitral". Marcelino Blázquez, president dels àrbitres de futbol sala, va dir que "és essencial anar formant-se per millorar l'arbitratge. Un àrbitre ha de saber controlar el seu temperament per tal de poder prendre les decisions adequades". I el president de la Federació Catalana de Futbol, Andreu Subies, va manifestar que "s'han destinat tots els recursos per millorar la feina dels àrbitres i s'han creat diversos comitès, com el d'ètica esportiva; tots ens hem de respectar".