L'Atlètic de Madrid només va poder empatar (0-0) en el partit d'anada dels vuitens de final de la Lliga de Campions contra un PSV Eindhoven que va disputar els últims trenta minuts de partit amb un jugador menys per l'expulsió de l'uruguià Gastón Pereiro per dues targetes infantils.

Els homes de Simeone van sortir dominadors i van tenir dues clares ocasions, mitjançant Vietto, que va rematar per damunt de Zoet una pilota que va rebutjar el defensa Bruma, i Griezmann, en una acció que va aturar el porter. El PSV només va molestar en una sèrie de rebots que van acabar amb un xut de Willems a fora. A la represa, el domini atlètic es va intensificar, però sense ocasions clares. La segona targeta de Pereiro va provocar que el tècnic matalasser fes entrar Torres i Correa buscant més profunditat, però els holandesos es van tancar bé a l'àrea i no van patir gaire. A més, encara haurien pogut marcar en una volea de Lestienne que va anar fora.

El City ho deixa fet

Qui sí que va sentenciar va ser el Manchester City, que va guanyar per 1-3 el Dinamo de Kíev. Agüero i Silva van avançar els anglesos a la primera part, Buialski va reduir la distància, amb un xut amb rebot en Otamendi, i Yaya Touré va anotar el tercer d'un fort xut.