Per tercer any consecutiu, el FC Barcelona Lassa (va ser el botxí de l'Igualada HC als quarts de final, dijous) jugarà avui (16 h) la final de la Copa del Rei després d'imposar-se al Noia Freixenet per 6 a 1, ahir, a la primera de les semifinals jugades a Reus. L'acompanyarà el CP Vic, que va superar el Liceo en l'altra semifinal per 1 a 4.

En el cas del Barça-Noia, la primera part va començar amb el conjunt blaugrana pressionant i disposant de bones ocasions de gol, de les quals en va aprofitar dues abans del descans (Sergi Panadero i Xavi Barroso). A la represa, un doblet de Pablo Álvarez en els tres primers minuts va trencar el partit. Tot i la reacció del Noi, de nou el Barça va marcar (Matias Pascual). Ferran Rosa va fer pujar el 5 a 1 i a les acaballes, Lucas Ordóñez va fer el definitiu 6 a 1.

El CP Vic no ho va tenir tan fàcil per doblegar el Liceo de La Corunya. A la primera part, però, dos gols de Cristian Rodríguez donaven avantatge als catalans. Al segon temps, Ferran Prat va fer el 0 a 3 abans del primer gol gallec de Jordi Bargalló. L'1 a 4 de Ferran Prat va donar tranquil·litat al CP Vic a la recta final de la confrontació, sense que Liceo es pogués acostar en el marcador, tot i la tensió que hi havia a la pista.