L'Igualada va aconseguir ahir al migdia una victòria de prestigi al camp del líder, el Balaguer. Tres punts, però, aconseguits amb èpica, ja que els d'Edu Berrocal van haver de jugar amb inferioritat numèrica des del minut 64; a més, en temps de descompte, els anoiencs van ser castigats amb un penal que Yannick va aturar en primera instància però el col·legiat el va fer repetir; el segon llançament va anar als núvols.

A la primera part, l'Igualada va tenir el partit sota control, tot i que ni els uns ni els altres aconseguien crear gaires ocasions de gol. Al minut 37, un llançament de falta de Jonny va entrar, amb un xic de fortuna a la porteria de Peguero.

A la represa, els balaguerins, que ahir celebraven els 100 anys de futbol, amb la presència del president de la federació catalana, Andreu Subies, van buscar l'empat, però l'Igualada, amb una bona defensa frustrava totes les accions atacants dels locals. Al minut 64 va ser expulsat per doble amonestació l'igualadí Èric. Malgrat aquesta circumstància desfavorable, l'Igualada es mantenia ferm defensivament parlant (fins i tot va tenir una bona ocasió als peus d'Eloi, que va fer un xut llunyà al travesser) i, quan ja es tenia el triomf a tocar, Baraldés va cometre penal, ja en temps afegit. Yannick va parar el llançament, però el col·legiat, a instàncies del seu auxiliar de línia, va considerar que s'havia avançat. En la repetició, el jugador del Balaguer Adrià va xutar molt amunt.