ARENYS/PETRO PINTÓ ASFE

?arenys. Musach 1, Tarridas 6, Duran, Rovira 8, Chica -cinc inicial- Costa 3, Darara, Gallego 11, Karkri 2, Torns, Calm, Diarra 6 ?PETRO PINTÓ ASFE. Cunill 4, Ambròs 6, Puigbò 10, Orive 13, Gener 15 -cinc inicial- Gotsens 7, Jorba 1, Ledesma 2, Colldeforn 3 ?ÀRBITRES:Olvera i Carmona ?pARCIALS:3-18, 11-39, 21-52, 37-61

El Petro Pintó Asfe es va endur una victòria molt clara a la pista del cuer de la classificació, un Arenys que encara no ha guanyat i que va cedir per un resultat de 37-61 davant les fruitosenques.

En el primer quart les jugadores de Sant Fruitós de Bages van sortir disposades a sentenciar el partit per la via ràpida, i al final del mateix ja guanyaven per quinze punts (3-18). En el segon període la tònica no va variar gaire i les bagenques van poder ampliar el marge per arribar a la mitja part amb un marcador de 11-39.

En la segona meitat les jugadores locals van provar de reaccionar, però les fruitosenques es van mostrar sòlides i van arribar al final del tercer quart amb un resultat de 21-52. En els deu darrers minuts les visitants van patir un lògic relaxament i les noies de l'Arenys ho van aprofitar per reduir diferències i establir el 37-61 definitiu. El proper dissabte l'Asfe rebrà el Mollet a partir de les 19.30 hores.