L'Arc Zen Bages organitza la tirada IFAA Catalunya amb bons resultats

12.03.2016 | 00:00
La competició es va celebrar a Castellnou de Bages

L'Arc Zen Bages, de Santpedor, va organitzar la que era la 20a Tirada IFAA Catalunya, International Field Archery Association, i puntuable per a la Lliga Catalana dins de la seva modalitat de 3 Dimensions Bowhunter. La prova es va celebrar a Castellnou de Bages i va resultar un èxit tant pel nivell que va tenir l'organització com per les positives classificacions que van assolir els arquers locals a la competició, que va ser seguida amb expectació.
En total, van assistir a la tirada un total de 78 arquers provinents de diferents clubs, cadascú en les seves respectives modalitats i en les diferents categories o tipus d'arc. Es van enfrontar a un circuit molt renovat amb 28 figures de 3D, les quals es trobaven situades en un espai marcat de 5 hectàrees.
Els participants van fer una valoració notable de com estava disposat el circuit, i el van valorar com a difícil, molt tècnic. Cal destacar el bon paper que van dur a terme els arquers del club que organitzava la prova, que va assolir quatre podis al final de la jornada. En cadet d'arc recorbat, primer lloc d'Izan Martínez i Núria López.
Jordi Pérez va ser el primer júnior home en modalitat d'arc recorbat, i en el longbow de veterans, segon lloc, per a Carmelo García.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook

Buscador de deportes

Enllaços recomanats: Premis cinema