L'Arc Zen Bages, de Santpedor, va organitzar la que era la 20a Tirada IFAA Catalunya, International Field Archery Association, i puntuable per a la Lliga Catalana dins de la seva modalitat de 3 Dimensions Bowhunter. La prova es va celebrar a Castellnou de Bages i va resultar un èxit tant pel nivell que va tenir l'organització com per les positives classificacions que van assolir els arquers locals a la competició, que va ser seguida amb expectació.

En total, van assistir a la tirada un total de 78 arquers provinents de diferents clubs, cadascú en les seves respectives modalitats i en les diferents categories o tipus d'arc. Es van enfrontar a un circuit molt renovat amb 28 figures de 3D, les quals es trobaven situades en un espai marcat de 5 hectàrees.

Els participants van fer una valoració notable de com estava disposat el circuit, i el van valorar com a difícil, molt tècnic. Cal destacar el bon paper que van dur a terme els arquers del club que organitzava la prova, que va assolir quatre podis al final de la jornada. En cadet d'arc recorbat, primer lloc d'Izan Martínez i Núria López.

Jordi Pérez va ser el primer júnior home en modalitat d'arc recorbat, i en el longbow de veterans, segon lloc, per a Carmelo García.