El traspàs del Liverpool al Barça del davanter uruguaià Luis Suárez es va tancar, l'estiu del 2014, per la quantitat de 65 milions de lliures, 82 milions en euros, segons va fer públic ahir el portar Football Leaks, que ha filtrat el document i dóna tots els detalls de l'operació.

El contracte, firmat en data de l'11 de juliol del 2014, aporta que la transferència es va dividir en cinc pagaments de 16,4 milions d'euros, i que tan sols queda pendent de pagar el darrer termini. A més de Suárez, els que van signar van ser el president Josep M. Bartomeu, Jordi Mestre (vicepresident), Antoni Rosich (el qual exercia de director general al Barça) i Ian Ayre, pel seu càrrec de director executiu al Liverpool.

Per la sanció de quatre mesos per mossegar Chielini al mundial de Brasil, Luis Suárez no va poder debutar al Barça fins l'octubre del 2014. Des d'aleshores acumula 68 gols en 86 partits, i ha guanyat una lliga espanyola, una Copa del Rei, la Lliga de Campions, el mundial de clubs i la Supercopa d'Europa.

45.000 adéus a Cruyff

Després de la tercera jornada del Memorial Johan Cruyff obert des de dissabte al Camp Nou, ja han passat un total de 44.622 persones a retre homenatge al gran mite del barcelonisme, mort dijous passat als 68 anys. Ahir van ser un total de 13.348 aficionats els que van passar davant la gran foto que recorda Cruyff. Entre ells també hi va ser l'expresident Núñez, que va confirmar la seva presència en la llotja en el Barça-Reial Madrid de dissabte, com tots els expresidents del club. Avui es tanca el memorial i hi haurà reunió de junta.